IDUSTAJAT

Kehityskumppani Idustamo aloitti coaching- ja koulutustoiminnan keväällä 2019. Vuonna 2020 toiminta kasvoi perheyritykseksi ja syntyi Idustamo Oy: toiminta laajeni työnohjaukseen ja ovet avattiin myös yksilöiden psykoterapiapalvelulle. Idustamo on espoolainen perheyritys, jonka omistavat Outi Olkkola ja Juha Olkkola. 


Juha: "Olen saanut kiitosta vaikuttavasta psykiatrisesta hoitotyöstä. Saamani palautteen mukaan olen helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija. Vahvuuteni on myös ottaa rohkeasti ja oikeaan aikaan puheeksi asiakkaan prosessin etenemisen kannalta keskeisiä asioita."

Juha Olkkola

Sairaanhoitaja (AMK)                      Koulutuksessa: Kognitiivinen aikuisten yksilöpsykoterapia (Helsingin yliopisto)

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä aikuisten, nuorten ja lasten kanssa sekä osastolta että avohoidosta, oireilun vaihdellessa lievistä häiriöistä aina vakaviin sairauksiin. 

Opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Koulutusohjelman suuntaus on kognitiivinen aikuisten yksilöterapia sisältäen hypnoterapiaa. Otan opintojen aikana asiakkaita eri mittaisiin koulutuspsykoterapiasuhteisiin (työnohjattu psykoterapeuttinen potilastyö).

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), ylläpidän ja laajennan osaamistani aktiivisesti. Ensimmäiseltä ammatiltani olen koulutettu hieroja. Olen myös suorittanut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot ja toiminut kuusi vuotta opettajana hierojan ammattitutkintoon valmistavassa urheiluhierojakoulussa. 

Myös huippu-urheilu ja huippu-urheilijoiden elämäntapa paineineen ja pettymyksineen on minulle tuttua. Olen työskennellyt Suomea maajoukkuetasolla edustavien urheilijoiden kanssa vuodesta 1995 alkaen ja mm. Suomen uppopallomaajoukkueen huoltajana ja hierojana vuodesta 2001 alkaen.

Tutustu LinkedIn-profiiliini täältä.

Outi Olkkola

Työnohjaaja STOry, Systeeminen Coach, KTM 
Koulutuksessa:
 Kognitiivinen lyhytterapeutti (Integrum)

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen työkokemus erilaisten organisaatioiden ja johtamisen kehittämisestä sekä muutoksen johtamisesta vaativissa asiantuntijatehtävissä, esihenkilötyöstä, henkilöstöjohtamisesta ja johtoryhmätyöstä. 

Tutustu LinkedIn-profiiliini täältä.

Perustin Idustamon vuonna 2019 ja siitä asti olen keskittynyt työskentelemään työnohjaajana, ammatticoachina, kouluttajana ja valmentajana. 

Olen Suomen Coaching-yhdistyksen (SCY) jäsen sekä Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) varsinainen jäsen.