IDUSTAJAT

Kehityskumppani Idustamo aloitti valmennus- ja koulutustoiminnan keväällä 2019. Vuonna 2020 toiminta kasvoi partneruudeksi, ja syntyi Idustamo Oy: toiminta laajeni ensin työnohjaukseen ja nyt ovet on avattu myös psykoterapiapalveluille. Vuoden 2021 alusta alkaen valmennus, työnohjaus ja konsultointipalvelut siirtyivät Outin asiantuntijatyön mukana Novetos Oy:lle - Idustamo jatkaa terapiapalvelujen tarjoajana.


Juha: "Olen saanut kiitosta vaikuttavasta psykiatrisesta hoitotyöstä. Saamani palautteen mukaan olen helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija. Vahvuuteni on myös ottaa rohkeasti ja oikeaan aikaan puheeksi asiakkaan prosessin etenemisen kannalta keskeisiä asioita."

Juha Olkkola

Sairaanhoitaja (AMK)                      Koulutuksessa: Kognitiivinen aikuisten yksilöterapia & hypnoterapia 

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä aikuisten, nuorten ja lasten kanssa sekä osastolta että avohoidosta, oireilun vaihdellessa lievistä häiriöistä aina vakaviin sairauksiin. 

Opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Koulutusohjelman suuntaus on kognitiivinen aikuisten yksilöterapia sisältäen hypnoterapiaa. Otan opintojen aikana asiakkaita eri mittaisiin koulutuspsykoterapiasuhteisiin (työnohjattu psykoterapeuttinen potilastyö).

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), ylläpidän ja laajennan osaamistani aktiivisesti. Ensimmäiseltä ammatiltani olen koulutettu hieroja. Olen myös suorittanut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot ja toiminut kuusi vuotta opettajana hierojan ammattitutkintoon valmistavassa urheiluhierojakoulussa. 

Myös huippu-urheilu ja huippu-urheilijoiden elämäntapa paineineen ja pettymyksineen on minulle tuttua. Olen työskennellyt Suomea maajoukkuetasolla edustavien urheilijoiden kanssa vuodesta 1995 alkaen ja mm. Suomen uppopallomaajoukkueen huoltajana ja hierojana vuodesta 2001 alkaen.

Tutustu LinkedIn-profiiliini täältä.

Outi Olkkola

Toimitusjohtaja, omistaja

Olen toiminut yli 15 vuotta organisaation ja johtamisen kehittämisen sekä muutoksen johtamisen asiantuntijatehtävissä, ammatticoachina / -valmentajana ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä.  

Teen asiantuntijatyötä työnohjaajana, coachina ja johdon konsulttina yritysasiakkaille Novetos Oy:ssa. Yksityisasiakkaita palvelen edelleen Idustamon puolella. 

Olen Suomen Coaching-yhdistyksen (SCY) jäsen sekä Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) opiskelijajäsen.

Tutustu LinkedIn-profiiliini täältä.