AMMATTILAISELLE

Hei ammattilainen, etsitkö vastaanottotilaa?

Voit vuokrata Idustamon vastaanottotiloja joustavasti tunneittain tai päivittäin, yksittäiseen tarpeeseen tai jatkuvaan toimintaan osoitteessa Kappelikuja 6, Niittykumpu, Espoo.

Hiljattain remontoitu vastaanottohuone (15 m2) on rauhallinen, valoisa ja hyvin varusteltu: tilavassa huoneessa on työpiste, kaksi nojatuolia ja pieni pöytä. Tarjoamme käyttöösi nenäliinat, käsidesit ja desinfioivat puhdistusliinat. Toimitiloista löytyvät myös yhteiskäyttö-keittiö perusvarusteluineen, wc:t, suihkutilat esim. työmatkapyöräilijöille sekä lounasravintola.

Idustamolle pääsee helposti: Niittykummun metroasema on vieressä. Sijaitsemme Länsiväylän varressa, pihassa on paljon kiekkopaikkoja.

Vai haluatko Idustamon kumppaniksi, tunnistatko itsestäsi idustajan idun? 

Idustamon kumppanit ovat toimialamme itsenäisiä asiantuntijoita, jotka jakavat arvomme ja otteemme asikastyöhön. Jokainen uusi idustaja aloittaa yhteistyön kanssamme ensin Idustamon kumppanina. Yhteistyön tiivistyessä kumppanista voi kasvaa idustaja.

Idustamon kumppanit voivat tehdä asiakastyötään Idustamon vastaanottotiloissa. Kumppanimme voivat saada meiltä tarpeensa mukaan myös liiketoiminnan tukipalveluja, mm. viestintä- ja laskutuspalvelua. 

Mitä sinä tarvitset kumppaniltasi?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Lämpimin terveisin,

Outi

050 5166809 | outi.olkkola@idustamo.fi