AMMATTILAISELLE

Hei ammattilainen, etsitkö vastaanottotilaa?

Voit vuokrata Idustamon vastaanottotiloja joustavasti tunneittain tai päivittäin, yksittäiseen tarpeeseen tai jatkuvaan toimintaan osoitteessa Kappelikuja 6, Niittykumpu, Espoo.

Hiljattain remontoidut vastaanottohuoneet (10 m2) ovat rauhallisia, valoisia ja hyvin varusteltuja: huoneessa on työpiste, kaksi nojatuolia ja pieni pöytä. Tarjoamme käyttöösi käsidesit, maskit ja desinfioivat puhdistusliinat. Toimitiloista löytyvät myös keittiö ja wc:t, sekä suihkutilat esim. työmatkapyöräilijöille. 

Idustamolle pääsee helposti: Niittykummun metroasema on vieressä. Sijaitsemme Länsiväylän varressa, pihassa on paljon kiekkopaikkoja.

Vaihdamme parhaillaan verhoja - lisää kuvia tulossa pian! 

Vai haluatko Idustamon kumppaniksi, tunnistatko itsestäsi idustajan idun? 

Idustamon kumppanit ovat toimialamme itsenäisiä asiantuntijoita, jotka jakavat arvomme ja otteemme asikastyöhön. Jokainen uusi idustaja aloittaa yhteistyön kanssamme ensin Idustamon kumppanina. Yhteistyön tiivistyessä kumppanista voi kasvaa idustaja.

Idustamon kumppanit voivat tehdä asiakastyötään Idustamon vastaanottotiloissa. Kumppanimme voivat saada meiltä tarpeensa mukaan myös liiketoiminnan tukipalveluja, mm. viestintä- ja laskutuspalvelua. 

Mitä sinä tarvitset kumppaniltasi?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Lämpimin terveisin,

Outi

050 5166809 | outi.olkkola@idustamo.fi